Rör runt och servera medpotatis, toppamedägg, räkorochdill. Gör den då lite festligare och använd färsk torsk, kanske en laxbit, färska räkormed skal och färsk dill
Toppa sen medräkor, ägg, rödlök, pepparrotochdill. Bottna ett fat medpotatisenoch salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Dela lite på fisken för att se om den är klar. Blanda alltsammansmed gräslöken. Lägg upp fiskbitarna på ett fat eller direkt på tallrikar och fördela räk- ochdill blandningen ochägghacketovanpå
Fräs löken i olivoljaochsmörnågonminut. Hacka dilloch tillsätt den. Börja koka ris eller potatis eller förbered det tillbehör du vill ha till fiskgrytan
Fräs dem i smöret i en stekpanna. Rör i dillochpepparrot. Skala räkorna. 1 kg räkormed skal. 50 g Arla® Svenskt Smör. 2 msk hackad färsk dill. 2 mskgrovrivenpepparrot
Idag tänkte jag lägga upp ett recept på någotsom är jättegott. ochsom inte är särksilt svårt mensom har x antal moment vilket gör att man får ha lite tid när man ska göra det eller planera i förväg
Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msksmör eller margarin 3 mskvetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dillLägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Merinfo Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.