Torskgratäng med spenat och pepparrot
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskgratäng med pepparrot och spenat 2 port + matlåda
  • 400 g torskrygg eller torksfilé
  • 100 g färskost
  • 2 dl grädde
  • 2-3 msk riven pepparrot
  • 1 liten påse bladspenat (65g)
  • ½ citron, saft och rivet skal
  • salt och peppar
  • 1 msk ströbröd
  • 1 msk hackad persilja
  • Blanda samman färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft efter smak.
  • Lägg spenatröran i botten på en ugnsfast form och lägg på fisken.
  • Blanda samman citronskal, persilja, salt, peppar och ströbröd och strö över fisken.
  • Ställ in formen mitt i ugnen och tillaga på 175 grader i ca 20 minuter Ta ut och låt stå en stund innan du serverar med valfritt tillbehör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.