Torskfile Med Potatispure, Spröda Potatisflarn, Spenat Och Baconsås
Elvasrecept.se
Elvasrecept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 2 portioner 2 bitar torskfilé (färsk eller fryst, tinad)
  • Potatispuré
  • 150 g potatis
  • 2 msk vispgrädde
  • 1 msk smör
  • 2 msk olivolja
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta
  • 1,5 krm salt
  • 1/4 krm nymalen svartpeppar
  • 1 tsk färsk hackad timjan
  • Potatisflarn (4 st)
  • 100 g potatis
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Baconvinägrett
  • 50 g bacon, skuret i små bitar
  • 3 msk smör, helst osaltat
  • 1 msk söt sojasås (Ketjap manis)
  • 1 msk limesaft (färskpressad)
  • Spenatsås
  • 1/4 hackad vitlöksklyfta
  • 1 tsk finhackad schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1/2 dl vatten
  • 50 g färsk spenat (eller babyspenat)
  • 5 g nyriven parmesanost
  • 1 nypa salt
  • Nymalen svartpeppar
  • Gör så här
  •  
  • Följ beskrivningen i ordning som följer
  • Baconvinägrett

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.