Servera fisken med getost-yoghurt, valnötter, tomateroch kokt potatis. Mosa osten grovt med en gaffel i en bunke, blanda i yoghurten och persiljan, smaka av med lite salt
Rör om och smaka av med salt och peppar. Hetta upp rikligt med olivolja i en stor stekpanna. Blanda ner basilika, persilja, pressad vitlök, citronskal och olivolja
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kaprisoch en kall röra på creme fraiche med soltorkade tomater
salt och peppar. vatten och salt. salt och peppar. salt och peppar. vatten och salt. salt och peppar. 400 g körsbärstomater. 2 msk kapris. 400 g körsbärstomater. 2 msk kapris
Lägg i kapris, smaka av med salt, peppar och lite kaprislag. Ringde mina föräldrar som var på landet och fråga ifall de ville komma förbi på middag när de åkte hem och de kom på snabbvisit så det var trevligt och en matlåda fick följa med mamma hem också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.