Hacka den gula löken och lägg den i kastrullen tillsammans med dragonen och buljongtärningarna. Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp
Ta en bit torskfilé, dela i bitar och slå in i serranoskinka. - Det här var gott, sa hon – tog en tugga och fortsatte med att berömma crème fraiche-såsen,
Rör ner dill & räkor och i matlagningsyoghurten, smaka av med salt och peppar. Salta & peppra. Lägg rotfrukter och purjo i en långpanna och spraya med olja
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Mal senapskornen, antingen i en mixer eller med senapslod i en bunke. Blanka av med 25 g margarin. Tillsätt lite av vattnet efterhand, och mal tills senapen är gräddgul
Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vit fisk. Den lite söta gulbetspurén passar utmärkt ihop med fisk och lite salta tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.