När det bjuds nypotatis, ugnskoktfiskochskirat smör är barnen intedirekt svårtrugade. Eller något annat som smakar bra tillugnskoktfisk - som till exempel hackat, kokt ägg
Stek de panerade torskfiléernatills de är gyllenbruna. Servera medsmörkokt majs och en citronskiva. Doppa först filéni mjöl, sedan i ägg, ochsist ströbröd, krydda med salt och peppar
Aiolin smaksatte jag med extra harissaoch en skvätt citronolivolja, det tycker jag gav bra smak. Frågan är dock om det är godast medhovmästarsås eller aioli
Smöra ett ugnsfast fat och lägg torskfiléerna pådetta. Lägg de koktafiskfiléerna på ett fat eller direkt på tallrikartillsammansmedägg/örtochräkblandningen
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlökoch ev garam masala. Smidigtmed allt i ett. Man kokar riset, eller blomkålsris (hur mycket är ju förstås beroende på hur många portioner du vill göra) och lägger det sedan i botten av en smörad ugnsform
Hacka därefter broccolinimindrebitaroch blanda med det färdigkoktarisetochliteolivolja. Lägg fiskeni en ugnssäker form tillsammansmed grovhackad lök ochpaprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.