Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. 600 g torsk, kolja eller sej. 600 g torsk, kolja eller sej. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt
Finhacka under tiden löken, vitlöken, paprikan och dela oliverna¨på mitten5. Bred röran över kycklingen som ett täcke och ställ sedan in i ugnen i cirka 20 minuterIgår åt jag denna rätt tillsammans med lite Ratatouille
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. 4 st torskryggfiléer. 4 st torskryggfiléer. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken. Fisk under frasigt täcke (4 port. 500 g torskfilé. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min, tills fisken är fast och täcket fått fin färg. 500 g torskfilé
Ugn 200º. Lägg sejfilen i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.