Torsk puttanesca
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg
  • 0,5 dl salt
  • 0,5 l vatten
  • 8 sardeller, inlagda i olja
  • 500 g cocktailtomater (eller körsbärstomater)
  • klyfta vitlök
  • 1 hel torkad chilifrukt (peperoncino)
  • 16 svarta oliver
  • 1-2 msk kapris
  • 2 msk persilja, finhackad
  • 600 g potatis mjölig
  • 1 msk olivolja
  • 0,5-1 citron, rivet skal
  • svartpeppar
  • salt
  • 800 g torskrygg 0,5 dl salt 0,5 l vatten 8 sardeller, inlagda i olja 500 g cocktailtomater (eller körsbärstomater) klyfta vitlök 1 hel torkad chilifrukt (peperoncino) 16 svarta oliver 1-2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad 600 g potatis mjölig 1 msk olivolja 0,5-1 citron, rivet skal 2 msk persilja, finhackad svartpeppar salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.