Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa med torsk, fänkål och dill. Låt soppan sjuda vidare några minuter tills torsken är färdig
Skiva tomat och lägg på. Lägg en stor klick smör ovanpå allt och vik ihop paketet. 1 bit torskrygg/paket. Ställ på grillen och grilla indirekt under lock i ca 15 min. 1 bit torskrygg
Vita fiskar är jag sämre på att laga, men en riktig klassiker är ju ändå torsk med ägg- och dillsås. Torsk i ägg- och dillsås med smak av gröna ärtor, serverad med Ellens favorittillbehör – sötpotatispuré
Snitta upp purjolöken på längden och skölj ur, snitta den därefter i lagom bitar. Smörj in en eldfast form och placera den snittade purjon först på botten
Ingredienser Portioner. 6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda ner vin- och crème fraicheblandningen med smör salt och peppar. Lägg två skivor av parmaskinkan och lägg torskryggenpå,krydda fisken med salt och peppar, bred över pastan och rulla in torsken i skinkan
Åh detta var ett riktigt gott sätt att servera torskpå. Torsk + mozzarellagratinerad toast. Det kom till när mamma och pappa var på besök och jag så mer än gärna ville bjuda på fisk men inte visste hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.