Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
Temperaturen är förstås olika för olika styckdelar, men med tiden är det inte riktigt lika noga. Det är kul att experimentera och med tanke på hur enkelt det var, kommer jag absolut att laga kalops sousvide igen
Sousvide är ett fantastiskt sätt att tillaga kött på. Börja med köttet. När köttet är klart i sousvide maskinen så tar du ut det och öppnar förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.