4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts in i ugnen med alltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Lägg torsken i en ugnsform, häll över gratängsåsen och baka i ugnen. När fisken är klar, hacka två kokta ägg och strössla över tillsammans med hackade örter och riven pepparrot
Jag bad honom köpa lite vit fisk så det blev en stor bit torskfiléoch till detta fixade vi till en currymajjo med lite smått och gott och sallad därtill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.