Dela tomater och klyfta rödlök och vitlök. Ta ut torsken ur ugnen och toppa medpesto och rucola. Lägg torsken i ugnsformen och täck över med grönsakerna
Mixa samtliga ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Eftersom rödpesto innehåller ca 1/3 soltorkad tomat så är det såklart rätt liberal LCHF. Rödpesto 5-6 port. Rödpesto 5-6 port 50 g pinjenötter
Lägg i torskbitarna, lägg på locket och ta av från plattan. Smaka av med fisksås och limesaft. Tillsätt citrongräs, ingefära, röd currypasta och hälften av chilin och fräs ytterligare ett par minuter
Ingredienser Portioner. ca 2 dl 1/2 dl nötter eller frön (t ex mandlar, valnötter, pinjenötter, solroskärnor eller pumpakärnor) 100 g soltorkade tomater 1/2 dl riven parmesanost 1 riven vitlöksklyfta 3/4 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Det orkade jag aldrig med utan kokade bokstavligen ihop någonting eget istället. En fiskhandlarannons lyckades plantera en tanke om torsk i rött vin i min skalle
Svaneholm och Risotto med spenat och stekt torskry. Började dagen med ett seminarium där vi fick tips och tricks om egentligen allt som handlar om social media
Strimla de soltorkade tomaterna och lägg dem i en skål och mosa dem med stavmixer. Kör allt med stavmixer till en jämn massa och späd med olivolja till önskad konsistens
En smakrik asiatisk soppa medtorsk. Häll på soppan och toppa med koriander och extra lime. Röd curry- och kokossoppa medtorsk och risnudlar4 port500 g färsk torskfilé1 gul lök250 g champinjoner3 kvisttomater1+1 lime1½ msk röd currypasta1 msk strösocker1 burk kokosmjölk (400 ml)8 dl vatten2½ msk asiatisk fisksås3 hönsbuljongtärningar250 g platta risnudlar1 kruka korianderrapsolja1. 500 g färsk torskfilé. 1½ msk röd currypasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.