4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Rör sedan i citronskalet, de hackade äggen, smöretoch persiljan. Smält smöret i en kastrull. Medantorsken rimmar så tillsätt övriga ingredienser i en kastrull och låt koka upp
Servera fisken medsmöret, riven pepparrot, rädisor och kokt potatis. Bryn smöret. Gnid in fisken med salt och låt den ligga ca 30 min. Skölj fisken och låt den sjuda i vattnet på svag värme tills innertemperaturen är 50°, 6–8 min. 600 g benfri torskrygg. 100 g Arla® Svenskt Smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.