Kokt TorskmedPepparrotssmör. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade. Kokt torsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
Låt rinna av ordentligt och mixa tillsammans med crème fraiche, rivenpepparrotoch salt. Ta bort skummet med en sked och häll upp det brynta smöret i en kanna utan att bottensatsen följer med
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Fler av mina favoriter i vår traditionella mat hittar du här i Gammaldags husmanskost på nytt sätt, skrivenmed LCHF-rörelsens grundare Annika Dahlqvist
Servera torskenmed kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt rivenpepparrotoch ev. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.