Lägg den färska/ eller upptinade torsken i en vid kastrull/ ett bläck, salta fisken. Häll sedan av vattnet och håll fisken varm medan du fixar resten av middagen
Tog iallafall ut fläskytterfilen igår som legat i frysen i hela månaden och utan massa konstigheter så blev den skärd och delad ochstektoch kryddad med paprika,
Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Om man äter enligt Lchf modellen, och har det som en livsstil, kan man äta rotsaker ibland, någon gång i månaden, är inga problem
Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Gjorde egen majonäs idag, har hittat en superenkelt recept, som jag delar med mig. E-postadress. Gjorde lite rotsaker i ugn, till torsken idag, mycket smaker och färg
4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Stekt potatis med svampsås, äggröra och kikärtsbiffar. Brysselkålssalladmed apelsin och mandlar. Och just det här med att balansera de fem grundsmakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.