Tillsammans med den här krämigapolentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
600 g torskrygg (i portionsbitar) smör, att hyvla över salt dillvippa. Krämig savoykål500 g savoykål 50 g smör 5 dl vispgrädde salt svartpeppar, nymalen. Pocherat ägg4 ägg 1,5 l vatten 1 msk ättiksprit 12 % 2 tsk salt
Servera tillsammans med den krämigapecorinopolentan. Jag har ätit polentamed bland annat het tomatsås, freestajlad från besöket hos Annika, med riven zucchini och belugalinser ochmed stekt svamp
Lägg upp den krämiga spetskålen på tallrikar och toppa med den stekta torskfilén. Lägg över fisken på ett fat och täck med folie för att hålla fisken varm
Krämigpolentamed lök, svamp och rosmarin. Skala vitlöken och krossa den med knivbladet. Men ger du den bara tillräckligt med kärlek under tillagningen så ska du se att den kommer ge dig samma kärlek tillbaka när du äter den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.