Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Det här var en riktigt lyckad torsk och det är inte så besvärligt som det låter att göra den. Jag mixade det slarvigt med mixerstav så det blev lite hela bitar kvar
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Koka upp broccolin och panera torskenmed sesamfrö samt salt och citronpeppar. Torsk. Börja med att skala och dela pumpan till mindre bitar, koka upp med salt tills de är mjuka
Följer man inte vv kan man med fördel ta vanlig creme fraiche. Servera med potatis och broccoli. Torsk i ugn med hummersås 3 port. 1 pkt torskblock 400g. Tina och dela torskblocket i 3 bitar och lägg de i en ugnsform. 1 pkt torskblock
Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. häll sedan blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen cirka 20 minuter. 800 g torskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.