Det här var en riktigt lyckad torsk och det är inte så besvärligt som det låter att göra den. Jag mixade det slarvigt med mixerstav så det blev lite hela bitar kvar
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
en helt vanlig vitlök som är fermenterad och därmed har den förändrats i både. kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thai basilika, svartpeppar och örtsalt
Servera med sallad och pressad potatis. Passar utmärkt till pressad potatis. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Till fisken hade vi pressad potatis. Bacon passar bra ihop medtorsk. Salta och peppra torsken. Blanda samman creme fraichen, grädden, senapen, baconen, gräslöken och smaka av med salt och citronpeppar
Bacon går alltid hem i vårt hus med… Enkelt, billigt & gott. smör, salt & peppar. Blanda crème fraiche och grädden med hälften av den rivna vitlöken, kryddorna och riven ost
Servera fisken med bacon, svamp och mos. Servera med ett potatismos, eller ett mos med blandade rotfrukter som potatis, jordärtskocka och/eller palsternacka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.