Ingredienser Portioner: 2 450 g amandinepotatis Ansjoviskräm 55 g ansjovis 1/2 ask färsk gräslök 1 dl crème fraiche peppar Torsk 250 g rimmad torskfilé 1 msk smör Grönsaker 1/2 förp babyplommontomater 1/2 påse machesallad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Vispa ihop grädde, senap och äggulor lätt och krydda rejält med svartpeppar och lagom med salt. Stek dem frasiga på medelvärme i rejält med smör och rapsolja
Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med saltat vatten och lägg ner sparrisen i 2 minuter. Öka ugnstemperaturen till 275°C med grilleffekt i vanlig ugn och 250°C i varmluft
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 2 morötter 1/2 purjolök 1 röd paprika 360 g räkor i lake 1 msk olja 1 dl vitt matlagningsvin 1 msk majsstärkelse 2 dl spad från räkorna 2 dl vispgrädde 2 portionsbitar lax (à 140 g) salt cayennepeppar 1 ask färsk dill (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Lägg laxfiléerna (tinade) med skinnsidan ner i en ugnsform. Laxfilébitar med fetaoströra. Ta ut laxen ur ugnen och lägg zucchinistrimlorna vid sidan av laxbitarna så att de får steka med de sista 5-15 minuterna
Torskryggmed brynt löksmör. Tillsätt torsken och. I måndags bjöd dottern på vårrullar med sallad, igår fick vi köttfärssås med kikärtspasta av sonen och idag planerar mannen något med fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.