Torsk med ägg- och persiljesås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5 st stjälkar persilja
  • 5 st kryddpeppar, hel
  • 1 st lagerblad
  • 1 st purjolök, vita delen, tunt skuren
  • 600 g torskrygg alt sejfilé
  • 2 dl grädde
  • 2 dl fiskbuljong
  • 0,5 dl persilja, finhackad
  • 2 st ägg, hårdkokta
  • persilja till garnering
  • 50 g smör 2 msk vetemjöl 5 st stjälkar persilja 5 st kryddpeppar, hel 1 st lagerblad 1 st purjolök, vita delen, tunt skuren 600 g torskrygg alt sejfilé 2 dl grädde 2 dl fiskbuljong 0,5 dl persilja, finhackad 2 st ägg, hårdkokta persilja till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.