Vänd torsken i vetemjöloch stek tills de får en fin yta. För att tallriken ska nå riktiga höjder så tycker jag att grönsakerna ska vara ekologiska, torsken vara av fin kvalité och stuvningen ska självklart innehålla vispgrädde
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Följer man inte vv kan manmed fördel ta vanlig creme fraiche. Fisk är något de flesta av oss äter alldeles för sällan
Kokttorskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Omman använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
Det är superlätt att göra, det blir krispigt utan att drypa av fett ochsmaken är helt magisk. Ni som följer minblogg har nog förstått att jag (ochMattias) älskar sötpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.