IngredienserPortioner. 4 800 g potatis 2 schalottenlökar 1/2 fänkål 1 morot 4 ryggfiléer av torsk (à 140 g, MSC- eller Kravmärkt) 1 tsk salt 1 krm peppar 1 msk smör 2 dl vittvin 100 g färskost medvitlök och örter salt och peppar dillvippatillgarnering Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 25 % rabatt Arla 150-250 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Lägg upp de rostade grönsakerna på en tallrik och lägg den stekta torsken ovanpå. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek torskenförsiktigti några min på varje sida
det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts ini ugnen medalltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
Servera fisken på grönsakernamed en klickmajonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Det orkade jag aldrigmed utan kokade bokstavligenihopnågonting eget istället. En fiskhandlarannons lyckades plantera en tanke om torski rött vinimin skalle
Njut med ett glas kallt vitvin. Lägg på medsik och ägg, strö på lite salt och svartpeppar. Den bara skriker efter fisk, färska inhemskagrönsaker och pikulitevin förstås också
- Torskfile. - Något grönt att ångkoka (jag köpte sånna sparrisar man parat medbroccolis). Sen lägger nigrönsakernai en sil och över kokande vatten i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.