IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Den här rätten brukar jag vanligtvis göra igrillen men nu är det så jäkla kallt ute så jag har inte lust att gå ut + att det är svårare att hålla värmen igrillenvid kyla så det fickbliugnen helt enkelt
Smörj en ugnssäker form med smör, lägg ifiskfiléerna och pensla dem medolivolja. Servera torskenmed räksallad och potatispuré och smula över några potatischips på purén vidserveringen
Skär den färska torskenibitar och krydda med salt, citronpeppar och pressa över litecitron. Tillfisken serverades små finapotatisar som åkte i grytan med skalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.