750 g Laxsida. 1 1 msk Citronsaft. 1 0,75 tsk Spiskummin. 1 0,75 msk Olivolja. 1 0,50 tsk Rivetcitronskal ( inte det vita för då blir det beskt ). 1 0,75 dl Finhackaddill. 1 0,75 dl Finhackad gräslök. 1 5 st Citronskivor
900 g Laxfilé. 1 1 Vitlöksklyfta. 1 2 st Lime (rivet skal och saften). 1 0,50 tsk Chiliflingor Eller färsk chili om du har det. 1 2 msk Hackad färsk koriander. 1 Olivoljatillstekning. 1 2 deciliterTurkisk yoghurt. 1 2 msk Färsk hackad dill
1 Laxsida, benfri. 1 Hackade färska örter Dill, persilja, koriander, basilika och så vidare. 1 1 st Citron. 1 Skogssvampsås Byt ut fonden mot fisk- eller grönsaksfond. 1 Vitkålsmos
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Har varit på möte på försäkringskassani hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när minsjukskrivning går ut
Lägg den tinadefiskeni en ugnssäker form. Strö över salt och citronpeppar. Ställ iniugnentills smöret har smält, ta sedan ut formen och häll över grädden innan du ställer in den igen
Skär fiskenimindrebitar och lägg i en litenugnsform, dvs så fiskenprecis täcker botten. Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse
Idag gjorde jag torskiugn med smak av tomat och purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt iugnen är alltid bra tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.