Det såg väldigt gott ut och när jag några dagar senare såg att Kicki på bloggen Pousetteochvis lagade och bloggade om rätten och gav den toppbetyg, så var jag tvungen att testa receptet
Fler fina matlåderecept hittar man HÄR och HÄR. Förra veckans fiskgratäng. Salta och peppra. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minskamatsvinnet
ev lite salt och peppar. Ingredienser. Rör ihopfyllningenoch fyll laxen. lite salt & peppar efter smak. Under tidenvispaihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete ChiliAsia, hacka tomater, lök, ochchampinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endast hälften, resten ska strös på innan den ska ini ugnen
Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.