1600 g
torskfilé 12 kokta potatisar 4 msk hackad dill 2 msk hackad persilja 2 tomater 1 purjolök, skivad 80 g smör 1 citron salt vitpepparSätt ugnen på 175 grader. Lägg ut ett ark aluminiumfolie på en bakplåt eller i en form. Skala och skiva den kokta potatisen och fördela på aluminiumfolien. Skiva tomaterna och citronerna och strimla purjolöken. Lägg torsken på potatisen och tomatskivorna på torsken. Strö över purjolöken tillsammans med dillen och persiljan. Toppa med citronskivorna och smörklickar på torsken. Förslut fiskpaketet ordentligt. Stek i ugn i 20 minuter.
IngredienserPortioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Fisk stod det på matsedeln i vårt kök igår och framtaget från frysen var torsk, mer än så fanns det inte planerat så det fickbli en kylskåpsinvertering när det var dags för frun i köket att laga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.