Lägg torskeni såsen och låt koka några minuter på vardera sidatills genomkokt. Koka upp kokosgräddei en kastrull på medelhög värme tillsammansmed alla kryddor
skär kycklingenitärningaroch krydda med salt och peppar bryn så att den är klar. salt ,peppar, oregano och jag tog litechilikrydda men det kan man utesluta
Tillsättingefärssaftochkokosgrädde, ochmixa soppan helt slät. När jag såg att buljongen fått ett syskon, en lantbuljong med smak av citrongräsochchili, kastade jag mig genast över den
Lägg över sås med merparten av vitlöks-, ingefära-, och gurkmejahacket över fisken. En helt fantastiskt god ugnsbakad torski sås medingefära, gurkmeja, vitlökoch örter
Dagens riktigt goda fiskrätt blev den här nyttigaoch superenkla fiskrätten där viistället för vatten använde kokosmjölk till att sjuda/pochera den färska torskeni
Skär torskenibitarochgnidinmedlite salt. Men nu var vi sugna på fisk, men för bekväma för att ta oss till en affär som säljer färsk fisk så det blev vanlighederligtorsk från frysen
Kommentarer
evaconny
Torsken vi åt idag.
Logga in eller Registrera för att kommentera.