Jag minns från min barndom att de var litepepprigaochinrulladeiflorsocker-kristaller. IThailand kallar vi denna snacks för ”Khanom Khai-hong” som betyder ”svanägg”
Första gången hade jag torsk,senhoki, men annan vitoch fast fisk går precislika bra. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Tillsätt Rapsy eller havregurt, kaffe, olja och ägg. Sonen har beställt tårta tillNationaldagen så nu har jag bakat en chokladtårta som jag hoppas är lika god som den ser ut
Idag gjorde jag torski ugn med smak av tomat och purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt ochsmidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Lägg itorsk, dillochcitronskal. Krydda torsken med hälften av saltet runt om. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.