) Salta och peppra köttskivorna och stek i smöret på relativt hög värme om du vill ha blodigt eller rött kött, lite lägre värme om du vill ha det genomstekt
Undertidentorsken står i ugnen så gör du potatismosen, skala potatis och tärna den och koka upp i vatten med lagon salt så potatisenblir mjuk, häll sen bort vattnet
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Har varit på möte på försäkringskassani hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när minsjukskrivning går ut
Krämig, gräddig pasta. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det tillmiddag så blev det renässans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.