I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat påväldigt länge. Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men interiktigt fått till det
Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa med torsk, fänkål och dill. Låt soppan sjuda vidare några minutertillstorsken är färdig
Lägg laxfiléernapåspenatbädden. Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt spenaten och låt den fräsa med, tills nästan all vätska koka in
Vitafiskar är jag sämre på att laga, men en riktigklassiker är ju ändå torsk med ägg- och dillsås. Torski ägg- och dillsås med smak av gröna ärtor, serverad med Ellens favorittillbehör – sötpotatispuré
Använd vit, fast fisk - jag valde torskfilé som jag snabbrimmade för smak och konsistens. Men om du gillar sardeller och vill ha mer sälta, så lägg på det också
Så då hittade jag på lax påspenatbädd med fetaost och citron-crèmefraiche. Jag gjorde också en ljummen sallad på bönor och avocado med en dressingpåolivolja, balsamvinäger, fransk senap och vitlök
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat påväldigt länge. Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men interiktigt fått till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.