Servera torsken med kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torsken med liteskirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Huvudrollen har istället gått tilltorskenochtillsammans med citronsmaken blev det riktigt lyckat. Strimla baconet och strö det över fiskentillsammans med det rivnacitronskalet
Häll över kokosmjölk ochcitronsaft. citronpeppar. Skala och skär morötterna i "kronor". Så minaptit har varittillbakaidag, vilket betyder en normal middag
torsken på metal folie på en bakplåt med vitvin, citronsaft, dillochrikligt. torsk. behövs sen lägg allt tillbakai gryta och krydda med citronsaft, malen
Lägg fiskeni formen och pressa litecitron över fisken. Pressad citron. En annorlunda torskrätt, det är härligt när liteitalienska smaker och dofter spridersigi köket
Första gången hade jag torsk,senhoki, men annan vitoch fast fisk går precislika bra. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.