Dagens riktigt goda fiskrätt blev den här nyttigaoch superenkla fiskrätten där viistället för vatten använde kokosmjölk till att sjuda/pochera den färska torskeni
Torski kokosgrädde med chiliochvitlök tycker jag låter supergott, blirmiddagidag. Fisk är gott ochnyttigt men jag har liteidé torka får jag väl erkänna, det blir mest lax i ugn
God middag som man kan äta med sked, ur en matlåda. Salt Vitpeppar. 2 portioner 1 paket torskfilé25 g smör 2 dl vispgrädde 1 burk champinjoner Salt VitpepparFiskbuljong 1. Koka torskentillsammans med smör, vitpepparoch salt 2. 2 portioner. 1 paket torskfilé. 2 dl vispgrädde. 1 burk champinjoner
IngredienserPortioner. 4-6 400 g fryst tinadtorskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Första gången hade jag torsk,senhoki, men annan vitoch fast fisk går precislika bra. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Idag gjorde jag torski ugn med smak av tomat och purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt ochsmidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Lägg itorsk, dillochcitronskal. Krydda torsken med hälften av saltet runt om. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Torskfiléerna som kokas direkti grytan blirriktigtflikigaochfina. en solig currygryta med torsk. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vitagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serienRita på Netflix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.