Skiva purjolök och fänkål i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna mjuka. Blanda ner matlagningsgrädde, timjan, salt och svartpeppar
Pocheradlättrimmadtorsk med ägg ochpersiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Första gången hade jag torsk,senhoki, men annan vitoch fast fisk går precislika bra. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Vispa ut mjölet med mjölken i en kastrull, och koka upp under omrörning. potatis. Skala och hacka ägget. Tillsättbuljongtärningoch grädde, och koka upp
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippedill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.