Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Pensla över curryblandningen över torskfiléerna. Häll Milda flytande margarin i en stekpanna (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget)
Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra. Blanda ihop grädde, stärkelse/Maizena, tomatpuré, dill, salt och vitpeppar
Jag lagade en fiskrätt med torsk, bacon och broccoli. Blanda samman creme fraichen, grädden, senapen, baconen, gräslöken och smaka av med salt och citronpeppar
koka torsk tillsammans med salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt. Fisk tillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fisken istället fräsch och annorlunda i kombinationen med kapris och tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.