Torsdagarna på jobbet är det full förberedelse för fredagen, det gäller att få färdigt så att det bara är att plocka fram alla fina möbler och andra prylar… givetvis så finns det mycket kläder också
Hmmm stora problem så här på torsdagskvällen. Åh vad det ska bli skönt med helg. Den här veckan har känts extra jobbig och lång eftersom jag inte har känt mig helt kry
Dock kändes det mindre bra att komma till ett översvämmat badrum i stugan på torsdagskvällen och inse att det varken skulle bli uthyrning av stugan i sommar, ingen egen vistelse där och framför allt en jäkla massa jobb och dyra pengar
En trevlig torsdagskväll önskar vi er alla och en fin fredag när den är på plats. Förra veckan lovade vi ju att dela med oss av ett efterrättsrecept till er, ja såvida det blev en god och lyckad efterrätt förstås och med tanke på rubriken så är det kanske inte så svårt att lista ut att så var fallet
)Hur som helst så fortsatte julens intåg senare på kvällen när middagen tillagades, Håkan hade lagt fläskfilé i en julinspirerad marinad, med glögg i, redan på torsdagskvällen som stektes och sedan tog in en tur i ugnen tillsammans med en smaskig sås
Hurrar gör vi också för Ystadkocken Danile Müllern som igår tog hem segern i Köksmästarna på kanal 5, ett program som vi suttit klistrade vid på torsdagskvällarna
Hoppas ni får en fin torsdagskväll,Smaklig spis. För precis en vecka sedan var det Trettonafton och det är väl egentligen ingenting vi brukar fira på något speciellt sätt i vårt kök
Torsdagskvällen tillbringades med bästa Ullis på Pecha Kucha kväll i Örebro. 1 gul hackad lök300 gram mjölig potatis i bitar1/2 blomkålshuvud1 msk olivolja1 liter hönsbuljong1 dl gräddesalt och pepparAnsa blomkålen och skär loss några minibuketter och lägg i en skål med vatten
Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
En trevlig torsdagskväll önskar vi er alla. Lättlagat och smakrikt blir det här i köket idag och det med hjälp av en av Sveriges Mästerkockar, Jennie Wallden från Malmö, som tog hem titeln 2013
Lite käk på torsdagskvällen för en person vid bordet (hrm, i soffan framför TV. n snarare, men ändå). Då blev det en skapelse på det som fanns hemma, som nästan alltid finns hemma
En fortsatt skön tordag och en trevlig torsdagskväll till er alla. Lax måste ju vara en av de råvaror som kan varieras på flest vis, ja det kan man ju med de flesta sorters fiskar faktiskt men det känns ändå som laxen ligger i toppen på variationslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.