Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad Tips. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Ha en mysig början på denna torsdagen. Morgonen börjar bra och med en stadig frukost - kaffe samt ett chia knäckebröd med babyspenat, avokado, ägg och majonnäs
Skär kycklingköttet i mindre bitar och bryn dem i oljan. Krydda med salt och peppar. Tillsätt broccolibuketter, cocktailtomater och låt sjuda ytterligare ett par minuter
Idag är det Torsdagoch det ser ut att kunna bli en mycket bra dag. Till frukost stekta jag mig ett ägg och åt denna otroligt goda chiapudding som jag förberett igårkväll och toppade med lite blåbär imorse
Men detta är bara fram till sommaren och som vi lärare brukar säga så hinns det inte med någonting efter påsklovet, för denna tid går så snabbt och det är så många röda dagar och annat
Vispa ägg och sötmedel. Blandasmält margarin med mjölk och häll det över äggblandingen. Smörj formen med lite av margarinet ochoch bröaden, formen bör rymma 1,2-1,5 liter. Pepparkaka gör man enkelt genom att byta ut mjölkenmot lätt- eller mellanfil, bakpulvret mot 1 ts bikarbonat och kryddamed 1 msk kanel, 1 tsk kryddnejlika och 1 tsk ingefära. Vill man göra muffins häller man smeten i 15 pappersformar ochgräddar mitt i ugnen ca 10 minuter i 175°. En sockerkaka ger totalt 10 f-gula och 6 1/2 gula. 1/10 kakager 1 f-gul och 2/3 gul, 1/12 kaka ger 7/8 f-gul och 1/2 gul, på ettungefär. muffin ger som 1/15 kaka, dvs 2/3 f-gul och 0,4 gul
Då jag själv inte fick smaka påsen kan jag inte uttala mig så mycket, men jag vet att de andra smaken av chipsen på viktväktarna har varit goda och jag gillar när det är en liten påse
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.