Varva parmaskinka, fikon och mozzarella på två tallrikar. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade medruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccola och ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
trädgården och sedan nykokta betor med rostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötter och några cocktailtomater, låter det gott
Rulla till en tajt rulle med hjälp av papperet, nyp till ändarna så att inte fyllningen rinner ut. Dela mozzarellan i mindre bitar och repa basilikabladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.