Har du bröd kvar från helgfrukosten. Baguettesnuttar från fisksoppan i fredags. Bröd som för några dagar sedan var mjukt och fluffigt men som nu går att använda både till att slå in spikar och banka schnitzlar med
Perfekt efterrätt med sockerkaksrester och har man ingen så går det såklart bra med en nybakad. I det här huset bakas det sällan och när mina nu stora barn var små kom de klagande hem från skolan
Blir smeten allt för kladdig har jag i lite mjöl. Tricket är att få lagom temperatur på oljan så att bullarna blir tillagade, men inte löser upp sig i allt för het olja
Jag delade nyligen receptet på Black bean chia brownies. HÄR är receptet. Sanningen att säga bakade jag dem två gånger, för första gången glömde jag blockchokladen
250 g torra gula ärtor eller ca 6 -8 dl kokta. 250 g torra gula ärtor eller ca 6 -8 dl kokta. Den här veckan har jag använt gula ärtor (ja, precis sådana som man brukar koka ärtsoppa av) för att göra en rätt som till formen påminner köttbullar
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.