Hans torramarinad/rub gav en fantastisk smak till köttet, så det var bara att spinna vidare med hans recept som bas, nu känner jag att jag inte kommer närmare den smaken som passar mig perfekt
Då var det fredag igen, veckans bästa dag enligt mig. Tidigare i veckan gjorde jag en super god rätt. Jag gjorde marinerad entrecote i strimlor till egengjorda vårrullar
Här följer ett snabbt och enkelt recept för kött eller kyckling marinad. 1 tsk sambal olek eller ½ hackad röd chili. Vill du ha ett gott recept för att marinera lax eller skaldjur, klicka här 3 msk olivolja. 1 tsk sambal olek eller ½ hackad röd chili
hackad färsk koriander, mynta eller citronmeliss (valfritt). 11 pressad eller finhackad vitlöksklyfta. 11 dl olivolja eller solrosolja. 11 dl hackad färsk koriander, mynta eller citronmeliss (valfritt)Skölj, dela och hacka chilin
Marinaden håller i ca en vecka om den förvaras i kylen i lufttät burk eller flaska. Ska som vanligt bli spännande när jag handlar på landet att se om det går att få tag på allt på listan eller om det blir aktuellt att improvisera
(det blir liiiite kladdigt) eller strö på kryddan. Chef Pauls chikky RUB. Chef Pauls chikky RUB. Lägg i kylen i minst 2 timmar eller låt allra helst ligga över natten
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.