Torikatsu - krispig kyckling med kimchislaw
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torikatsu4 kycklingfiléer (minutfiléer, utbankade) [à 150 g] 1,5 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade (stora) 3-4 dl pankoströbröd salt neutral olja, att steka i
  • 1 Kimchislaw0,5 spetskål, tunt strimlad 1 morot, riven 1 äpple, finhackat 2 salladslökar, tunt skivade 2 tsk färsk ingefära, riven 1 klyfta vitlök, riven 2 tsk strösocker 2 msk gochugaru (koreansk chilipeppar, eller 50/50 chiliflakes/paprikapulver) 1 msk fisksås 1 msk risvinäger 1 tsk salt 2 tsk sesamolja
  • 1 Sojamajonnäs1,5 dl majonnäs 2 msk japansk soja 2 tsk sesamolja
  • 1 Tillbehör japanskt ris 1 msk svarta sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.