BBQ-sås med vitlök. Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
Skär pak-choi i mindre bitar och blanda tillsammans med salladen och mynta. Thai inspirerad lövbiff (ca 4 portioner). 2 huvud pak-choi. 2 huvud pak-choi
Smält smöret i mikrovågsugn, 30-50 sekunder på full effekt brukar funka bra. Bernaisesåsen (Sauce Béarnaise) kommer ursprungligen från området Béarn i sydvästra Frankrike där den har använts till deras inhemska mat sedan urminnes tider, den gjordes dock med olja istället för med smör
1 stor skål bearnaisesås, ca 6 portioner 4 dl creme fraiche 0,5 dl majonäs 1 schalottenlök 1-2 ts vit vinäger (justera syra efter smak) 2 msk torkad dragon 1 liten bunt persilja 2 tsk senap (dijon eller vanlig senap funkar bra) 0,5 msk socker 0,5 tsk gurkmeja (kan uteslutas, jag har det i för att ge såsen lite färg) Salt & peppar Recept på potatisbakelserna hittar du HÄR. 1-2 ts vit vinäger
När köttet är stekt så häll över det i en stekgryta och slå på vattnet, vinet, kalvfonden, sweet chili sås, koloritsoja, afrikanska grytblandningen och honungen och låt det hela stå och småputtra med lock i 2-3 timmar, behövs det så får du slå på lite vatten allt efter som. Efter 2-3 timmar så ska morötterna och rödbetorna ner i grytan, skala och skär ner i lagom stora bitar, och efter ytterligare 1 timme så ska löken ner, också den skuren i lagom bitar, eller efter tycke och smak. 600-800 g viltkött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.