Skölj sillen i kallt vatten och låt den rinna av. Här har vårbruket börjat, tomten är nu körd med mossrivaren då större delen av grästomten är blandat med mossa
Tina sillen enligt anvisningarna på förpackningen, skölj och torka av fi-léerna. Rengör stekpan-nan. Servera sillenmedlöksåsen, kokt potatis och kokta morötter
Lägg stekta filéer ovanpå såsen. salta sillfiléer. vatten att späda med. salta sillfiléer. Torka de ursaltade filéerna med hushållspapper, dubbelpanera
Vänd sill som man köper i saltlag i mjöl och stek den klar. Servera med potatis. Stek en hackad lök, häll på grädde, lite salt och vitpeppar och låt koka ihop
Löksåsen är också god tillsammans medstekt fläsk. Servera sillen och löksåsenmed kokt potatis. Vänd de avtorkade sillfiléerna i vetemjöl, doppa dem i det uppvispade ägget och sist i ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.