Tonfiskwrap med mangodressing & picklad rödkål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 majstortillabröd
  • 11 påse plocksallad, liten
  • 1 ca 12-14 Suger snaps
  • 11 burk Abba tonfisk i vatten
  • 11,5 dl sojabönor
  • 12 stjälkar salladslök, hackad
  • 12 polkabetor, skivad tunt i mandolin
  • 11 knippe bladpersilja
  • 11 mango, strimlad
  • 12,5 dl yoghurt, naturell
  • 10,5 dl mangochutney
  • 11 knivsudd cayennepeppar
  • 11 knivsudd chilipeppar
  • 10,5 msk salt
  • 10,25 rödkålshuvud, strimlat
  • 12 dl socker
  • 13 dl vatten
  • 11 dl ättika
  • 14 majstortillabröd 1 påse plocksallad, liten ca 12-14 Suger snaps 1 burk Abba tonfisk i vatten 1,5 dl sojabönor 2 stjälkar salladslök, hackad 2 polkabetor, skivad tunt i mandolin 1 knippe bladpersilja 1 mango, strimlad
  • 1 Mangodressing:2,5 dl yoghurt, naturell 0,5 dl mangochutney 1 knivsudd cayennepeppar 1 knivsudd chilipeppar 0,5 msk salt
  • 1 Snabbpicklad rödkål:0,25 rödkålshuvud, strimlat 2 dl socker 3 dl vatten 1 dl ättikaBlanda ihop ingredienserna till mangodressingen och ställ svalt. Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen. Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön. Njut!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.