Servera ägget på det stekta risetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Ta ut riset från kylen och låt det bli rumstempererat medan du förbereder resten av ingredienserna
Blanda tonfisk ochris. Servera med en dressing gjord på crème fraiche och chilisås till om du vill. sallad gjord på sallad, gurka, tomat, majs och äpple
Klicka över det på salladen med tonfisk och kokt ägg. Blanda kesella med senap, salt och peppar. Tycker du om tonfisk så är denna salladen en höjdare, med en touch av dijonsenap som förhöjer smakerna
Krydda med salt och peppar. Quornfiléerna marinerades i köpt marinad, vanlig med någon allroundsmak. Knäck äggen över grönsaksrisetoch blanda försiktigt runt tills det är krämigt ochäggen stelnat lite
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.