I stället för min äppelcidervinäger som är lite extra, kan du ta alldeles vanlig äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger, och har du inte gröna russin i gömmorna så går det alldeles utmärkt med vanliga
Denna mustiga vallmokaka med smak av äpple, kanel, kardemumma, muskot med ett täcke av pumpakärnor och mandelspån lär råda bot på (åtminstone för en kortare stund) en annalkande regnig och blåsig höst
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äpple och kanelmuffinsen, äpple och kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Blanda ihop och klä en pajform med lös kant. Det blev häng idag här med ett gäng härliga ungdomar. Extrasonen var här igår och levererade äpplen från trädgården, skeptiskt läste han receptet på denna paj som jag har bakat tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.