Blanda ner krossadetomater, crème fraiche och grädde. Servera tonfisksåsenmed pasta, ugnsrostade tomater och rejäla flagor av parmesan som får smälta ner
Dessutom när man har råkat odla lite för mycket tomater, ett trick som vi lyckades med i år trots avsaknad av värme så är det perfekt att använda alla extra tomater till som man inte orkar äta upp
Med torskrygg i frysen, blev det fisksoppa till middag. Tillsätt därefter krossadetomater, vatten, buljongtärning och kryddor och koka tills att morötterna nästan är klara
4 Pasta 250 g pasta 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk olja 1 förp krossadetomater (à 390 g) ev 1 dl matlagningsgrädde 2 krm chiliflakes 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 burk tonfisk (à ca 200 g) Bönor 250 g frysta sojabönor eller haricots verts 1 msk olja 2 krm salt 1 krm svartpeppar Till servering 2 msk fryst persilja finhackade oliver (gärna olivströssel se länk i steg 5) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver. Använd gärna lite hackade soltorkade tomater samt smulad fetaost i såsen för att förhöja smaken
Blanda ihop tomater, grädde, franska örter, fond och sambal garlic. 370 g krossadetomater i vitlök. Filea laxen skär den i 5 lagoma bitar och lägg den i en ungsfast form
Servera med bröd. Ha ner bönor, majs, tomatpuré och krossadetomater. Smaka av med kryddor och låt det puttra ihop under ca 10 minuter. 2 burk(ar) krossadetomater , à 400 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.