Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Häll ner broccolin som du har skärt i små buketter. 1 Broccolistånd. 1 Broccoli. Detta är absolut ett av det tillbehör som återkommer oftast vid våra måltider
Klar att servera som den är (lchf) eller med pasta. Ikväll blev det kylskåpsrens av ett par broccolibuketter och några små parmesanbitar som bara låg och väntade på att bli nedrivna i en god ostsås… Hittade lite skivat, rimmat fläsk i frysen också och då kom jag på ”gratinerad broccolimed knaperstekt fläsk och ostsås”
Även jag mixtrade med receptet och uteslöt morötterna och baconet men lät broccolin vara kvar. Det bästa med matlagning är att man kan följa ett recept och sedan lägga till eller ta bort ingridienser så att receptet blir ens eget
För koka broccolin. Broccoli. Steg 1. Steg 2. Skär upp champinjonerna och kalkonbaconen och stek dom. Steg 3. Blanda grekiska yoghurten , grädden , Philadelphiaosten och ägg samt krydda och tillsätt sambal oleak
Börja med att lägga spenat och oliver i botten. Jag hade denna gången i broccoli och spenat men du kan ta vad du tycker är gott, tomater, blomkål, squash, morötter (förkoka dom först), lök, brysselkål, paprika osv osv
Om vi nu ska fortsätta den här väderbloggen kan jag meddela att vädret i dag inte har varit lika dåligt som i går men inte heller lika fint som i förrgår
Jag är verkligen inte gjord eller rättare sagt mina fötter gillar inte va ute och springa, känner mig klumpig, rumpan och brösten dallrar plus alla dessa sneda trottoarer med gropar överallt gör så jag bara får ont i knäna och fötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.