Skiva lök och selleri, blanda med majonnäs, tonfisk och kanske lite. Smaka av med salt och peppar. Lägg röran i ett gott bröd eller servera som på bilden med en härlig sallad
Det har blivit några olika tonfiskröror också den senaste tiden, bland annat en varm tonfiskröra och en tonfiskröra i en omelettwrap, och i helgen var det dags igen för en ny variant medselleri till kokt ägg
Tonfiskröra. para el tesito. 1burk tonfisk i vatten 1-2 hackade kokta ägg 1/2 dl hackad persilja 1/2 hackad vårlök eller rödlök 2 krm grovmalen svartpeppar 1 krm salt
Tvätta potatisarna noga och stick några hål med en vass kniv. Strimla sellerin och purjolöken fint. Tillsätt tillsammans med finhackad dill, dijonsenap och majonnäs
Krydda med salt och peppar, och gillar du kryddstark mat, så ha även i lite cayennekrydda. Hacka löken, och stek det sen i smör tills den fått lite färg
LCHF, Tonfiskröra . Tonfiskröra på tonfisk (i vatten den i olja ligger i solrosolja vilket är hälsomässigt bättre att undvika då oljan är mycket inflammatorisk för kroppen, alldeles för rik på omega-6)
Blanda samman med majonnäsen och rör ner grönsakshack och citronsaft. Smaka av med salt och chili. Servera tillsammans med kokta ägg, tomater och salladsblad eller till en omelett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.