perfekt på sommaren då det blir ganska matigt och ändå går fasligt fort att göra. bakad potatis tvättar jag, naggar och bakar i 200 C i 1 h 15 min, men det beror ju på hur man vill ha dem. (lyckades glömma 20 bakadepotatisar i ugnen i 1 h efter att jag stängt av ugnen häromdagen när vi hade många gäster och tja, det blev väldigt bakt, men det funkade det också. 1 burk tonfisk i vatten (abbas är godast)1 burk gröna jätten majs (blir inte alls lika gott med andra sorter. lätt creme fraiche3 msk majonnäsblanda ihop allt och kyl. 20 bakadepotatisar
Dessa röror åt vi igår tillsammans medbakadepotatisaroch my god vad gott det var. Till ochmed jag och Linus åt av tonfiskröran som Micke gjorde, trots att vi inte alls gillar tonfisk
Stora potatisarbakades, gröptes ur och fylldes med en smarrig röra, vad skulle Håkan säga. Bakad potatis är däremot något som vi inte riktigt är överens om i köket, frun väljer gärna en bakpotatis till köttbiten när det går medan herrn helst väjer för den bakade varianten
En förkylning slog till igår med dunder och brak, från till synens ingenstans, ochmed den kom den sedvanliga febern som just nu härjar vilt i min kropp
Tonfiskröran som herr M gjorde funkade jättebra att fylla bakpotatisarnamed, den lite saltare smaken som kaprisen tillför gör sig riktigt bra med potatisens milda och mjuka smak
Smaka av med salt, peppar och evetuellt mer curry efter smak. Först jobb och sen hämta barnen på förskolan som inte ville hem så jag satt och pratade en bra stund med en av föreskolelärarna medan barnen fick leka av sig lite till
Kommentarer
manuela-2
Jo men helt ok för att vara tonfisk liksom :)
Logga in eller Registrera för att kommentera.