Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
UGN 225°NÖDVÄNDIGHETERPajdeg125 g smör2 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl2 msk iskallt vattenFyllningI burk tonfisk i vatten1 gul lök1 vitlöksklyftasmör till stekning1 tsk torkad timjan3 skivade tomater1 burk tärnad fetaost i olja1 mozzarella ost2 ägg2 dl mjölk eller matlagningsgrädde1 tsk röd currypastasalt och pepparGÖR SÅ HÄRBlanda smör, mjöl och vatten till en pajdeg
Blanda ihop rågmjöl med olivolja och filmjölk. Tillsätt till sist vatten och rör tills det blir en deg, aningen smulig men ändå så att den hänger ihop när man trycker ut den
Recept. recon1. tors, 2013-10-17 10. 12. 60min. (0). Blanda ihop rågmjöl med olivolja och filmjölk. Tillsätt till sist vatten och rör tills det blir en deg, aningen smulig men ändå så att den hänger ihop när man trycker ut den
Recept. godis1963. mån, 2013-07-22 20. 33. 60min. (0). Gör pajdegenVetemjöl + smör + vatten Tryck ut den i rund pajformNagga, låt stå kallt i 20 minFörgrädda i 175 grader i 15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.